شرکت طراحی سایت + خدمات سئو سایت

با ظهور اینترنت و جا افتادن آن در بین مردم، کم کم وب سایت هایی ایجاد شدند که بسیاری از کسب و کارها را از حالت سنتی خارج کرده و به صورت دیجیتال عرضه کردند. در ابتدا بسیاری از افراد در برابر این تغییر مقاومت می کردند، اما از آنجایی که تکنولوژِی همواره مسیر پیشرفت خود را طی می کند، این افراد متوجه شدند که اگر می خواهند از قافله عقب نمانند باید کسب و کار خود را به صورت یک وب سایت اینترنتی عرضه کنند. با داشتن یک وب سایت می توانید کار خود را از حالت بومی خارج کرده و در سطح ایران و حتی تمام دنیا گسترش دهید. ما یک شرکت طراحی سایت هستیم و چنانچه درخواستی در رابطه با خدمات طراحی سایت و سئو حرفه ای داشتید می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

نمایش ویدیو درباره طراحی وبسایت

همیشه بین کسب و کارهایی که در حوزه های مشابه فعالیت می کنند، رقابت وجود دارد و هر یک سعی می کنند با بازاریابی و استراتژی هایی که در پیش می گیرد، گوی رقابت را از سایر رقبا برباید. در دنیای دیجیتال نیز این رقابت همچنان وجود دارد، اما با روشی متفاوت.

روشی که در کسب و کارهای اینترنتی برای جلو زدن از رقبا استفاده می شود، خدمات سئو سایت (SEO) یا همان بهینه سازی صفحات جستجو است. در هر حوزه ای سایت های بسیاری وجود دارند که هر یک می خواهند در بین نتایج جستجو در صفحه اول گوگل ظاهر شوند تا کاربر وارد سایت آنها شود. به مجموعه روش ها و استراتژی هایی که به منظور جلو زدن یک سایت از رقیبان و در نهایت درآمدزایی سایت می شود، سئو می گویند.

ایده ای برای درآمدزایی از سایت ندارید؟

خبر خوب این است که امروزه هر ایده ای، در بستر اینترنت، پتانسل درآمدزایی و موفقیت دارد. سایت هایی که به آنها اشاره می کنیم تنها چند نمونه از سایت های معروف هستند. انواع و اقسام سایت ها در زمینه های مختلف وجود دارند که درآمدهای چشمگیری را نصیب مؤسسان خود می کنند. تمامی این سایت ها با یک ایده کوچک شروع شده و کم کم مسیر پیشرفت را طی کردند.

به عنوان یک شرکت طراحی سایت در زیر به این سایت ها اشاره کردیم به این امید که تلنگری برای شما خوانندگان عزیز باشد تا بیشتر به توانایی ها و علاقمندهای خود توجه کرده و به این فکر باشید  که چگونه می توانید پتانسیل های بالقوه خود را در قالب یک وب سایت به شکوفایی برسانید.

شرکت طراحی سایت

سایت هایی با درآمدهای عجیب و غریب

Ninisite.com

وقتی وارد این سایت می شوید با انبوهی از تبلیغات در قسمت های مختلف سایت مواجه می شوید. سپس نگاهی به محتوای سایت می اندازید و تنها چیزی که می بینید تعدادی تاپیک است که یکی سؤال پرسیده و دیگری جواب داده. بعد شما از خود می پرسید این همه تبلیغ برای سایتی که محتوای به این سادگی دارد، برای چیست؟ زمانی هم که متوجه می شوید به ازای هر کدام از این تبلیغات، هزینه هایی بسیار بالایی پرداخت می شود، بسیار متعجب می شوید. اما تعجب شما وقتی بیشتر می شود که بدانید این سایت ماهانه به طور متوسط، 107 میلیون بازدید دارد.

Torob.com

با وارد شدن به این سایت با انواع و اقسام کالاها روبرو می شوید و گمان می کنید که وارد یک سایت فروشگاهی شده اید، اما می بینید هیچ گزینه ای برای خرید وجود ندارد. بهتر است بدانید که این سایت، اصلاً فروشگاهی نیست، بلکه فقط محصولات فروشگاه های اینترنتی دیگر را از لحاظ قیمت، مشخصات و کیفیت با یکدیگر مقایسه می کند. به این ترتیب دیگر نیازی نیست برای مقایسه محصولات یکی یکی به سراغ سایت ها بروید. این سایت به ازای خدماتی که ارائه می دهد، حق اشتراک دریافت می کند. اما از آنجایی که کار را برای خریداران راحت می کند، افراد زیادی از آن استفاده می کنند.

Divar.ir

دیوار یک نام آشنا برای همه است. بیشتر مردم این سایت را به عنوان واسطه ای رایگان برای خرید و فروش می شناسند. اما درآمد این سایت از آگهی های استخدامی است که توسط کاربران پرداخت می شود. با توجه به اینکه بازدید از این سایت بالاست، روزانه تعداد بسیار زیادی آگهی استخدام در این سایت گذاشته می شود.

Amazon.com

سایت آمازون در ابتدا فروش آنلاین کتاب انجام می داد. اما امروزه به یک غول بزرگ در سطح بین الملل تبدیل شده و صاحب خود را به  درجه ثروتمندترین فرد دنیا رسانده است. تمام این درآمد ها و موفقیت ها مدیون راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی است که در ابتدا فقط کتاب می فروخت. اما کم کم به تعداد کاربران آن افزوده شد و محصولات بیشتری برای فروش در آن قرار گرفتند، به طوری که شما می توانید از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را در آن پیدا کنید.

Digikala.com

ایرانیزه شده سایت آمازون و بزرگترین فروشگاه اینترنتی ایران است که انواع و اقسام کالاها را به صورت اینترنتی در داخل ایران به فروش می رساند. مؤسسان این سایت دو برادر هستند و از آنجایی که علاقه به عکاسی و دوربین داشتند، ابتدا یک وب سایت کوچک در زمینه فروش دوربین راه انداختند. اما کم کم پیشرفت کرده و به دیجی کالای امروزی تبدیل شدند. 

Faradars.org

یک سایت بسیار موفق در زمینه آموزشی است که انواع مطالب آموزشی وغیرآموزشی در رشته های مختلف، توسط متخصصین آن رشته ها تدریس می شود و کاربران بسیاری از این آموزش ها استفاده می کنند. برخی از این آموزش ها رایگان و برخی دیگر نیز پولی هستند.  

Varzesh3.com

یک وب سایت در زمینه فوتبال است که آخرین اخبار فوتبالی را در اختیار کاربران قرار می دهد.از آنجایی که فوتبال، پرطرفدارترین ورزش در دنیاست، طبیعی است که افراد زیادی، اخبار مربوط به آن را دنبال کنند. به همین جهت این سایت در ایران، تبدیل به یک وب سایت بسیار پربازدید شده است و انواع و اقسام تبلیغات را می توانید در این سایت مشاهده کنید که به ازای این تبلیغات، مبالغ بسیار خوبی دریافت می کند.

تماس با کارشناسان دایان نت

ما یک شرکت طراحی سایت هستیم، چنانچه سوالی در رابطه با طراحی سایت و سئو حرفه ای داشتید میتوانید با ما در تماس باشید و یا درخواست تماس از طرف کارشناسان ما را ثبت نمایید.

شرکت طراحی سایت

تعرفه خدمات طراحی سایت

کاتالوگ
مناسب سایت های شرکتی و شخصی
انتخاب بین قالب های موجود
طراحی ریسپانسیو
تعیین چندین ادمین با دسترسی های متنوع
ثبت مقاله و گروه مقالات تعداد نامحدود
قابلیت نظردهی و امتیازدهی
تحویل سورس
قابلیت چند زبانه بودن با پرداخت هزینه
فروشگاهی پایه
طراحی اختصاصی صفحه اصلی
درج محتوا صفحه اصلی، تماس با ما، درباره ما
درج نمونه 10 محصول
آموزش پنل مدیریت فارسی
گزارش گیری فروش محصولات
تعیین محصولات پرفروش، جدید و مرتبط
ویرایش سریع قیمت ها و موجودی محصولات
تعریف محصول و گروه محصولات تعداد نامحدود
ثبت مقاله و گروه مقالات تعداد نامحدود
تعریف کوپن تخفیف تعداد نامحدود
ایجاد صفحات نامحدود
ثبت تخفیف و نمایش قیمت قدیم و جدید
فیلترینگ پایه محصولات
تا دو روش پرداخت و دریافت
قابلیت نظردهی و امتیازدهی
تعریف محصول متغیر
تحویل سورس
سفارشی
طراحی تولید ساختار گرافیکی اختصاصی
طراحی اختصاصی برای موبایل
رعایت اصول سئو داخلی
فاکتور چاپی تیم فروش
ثبت نام با کد تاییدیه پیامکی
تعیین قیمت بر حسب فرمول
امکان محدودیت در تعداد سفارش
چند فروشندگی
افزایش سرعت لود سایت
انواع روش پرداخت و دریافت
ایجاد فرم دریافت اطلاعات
دریافت مدارک شناسایی از کاربران
پشتیبانی بصورت تیکتی
مشاهده نمودار بازدید روزانه
برنامه اطلاع رسانی پیامکی و ایمیلی
مدیریت کیف پول کاربران
اتصال به google analytics
تحویل سورس

نحوه انجام کار

ما یک شرکت طراحی سایت هستیم، بگویید چگونه فکر می کنید تا بگوییم چقدر برای طراحی سایتتان هزینه کنید

شرکت طراحی سایت

نیازسنجی

اولین و البته مهمترین مرحله که بزرگترین لازمه اجرای یک پروژه موفق می باشد، سنجش صحیح و همه جانبه نیازمندی های مشتری است.

صدور پروپوزال و اعلام هزینه

پس از بررسی دقیق و تحلیل نیازمندی ها از طرف کارشناسان دایان نت پروپوزالی با اعلام هزینه خدمت مشتری ارسال می شود.

نهایی سازی فاکتور

پس از اعلام تغییرات از طرف مشتری فاکتور نهایی با توجه به موارد درخواستی صادر شده.

انعقاد قرارداد

بر اساس فهرست صفحات و قابلیت های لیست شده در فاکتور نهایی، قراردادی برای مشتری مهر و امضا شده ارسال می شود تا قراردادی استاندارد و دو جانبه و منصفانه به امضا برسد.

مراحل پرداخت

40 %

برای شروع پروژه بعد از دقیق و نهایی شدن پیش فاکتور و تایید آن توسط مشتری و بعد از انعقاد قرارداد

30 %

بعد از رفت و برگشت ها و اصلاحات گرافیکی و تایید آن توسط مشتری

30 %

پس از به اتمام رسیدن و بالا آمدن تمامی صفحات سایت و تایید آن از طرف مشتری

شرکت طراحی سایت

سوالات متداول

کیفیت / هزینه / زمان

با توجه به اینکه هیچ کسی، هیچ شرکت طراحی سایت و یا سازمانی بدون اهداف انتفاعی و یا غیرانتفاعی خلق نمی شود، پس می توان گفت همگی آنها نیازمند داشتن یک وب سایت مرتبط با نوع فعالیت و کسب و کار خود می باشند. هر فردی و یا شرکتی که تصمیم داشته باشد کالا، خدمات و یا اطلاعات مورد نظر خود را به مخاطبان عرضه کند نیاز دارد که یک وب سایت داشته باشد.

شما می توانید بدون هزینه وبلاگ بسازید و یا از «طراحی وب سایت رایگان در گوگل» استفاده کنید. و یا با کسب اندکی دانش فنی یک سایت ساده برای خود راه اندازی کنید. اما قطعا اینگونه سایت ها به گرد پای سایت های اساسی که توسط شرکت طراحی سایت معتبر ساخته می شوند نمی رسند.

درست است که در دستورالعمل ابلاغی تعرفه خدمات آی تی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، فرمولی برای محاسبه میزان حقوق و دستمزد کادر متخصص شرکت طراحی سایت یا شرکت های آی تی آمده است اما عدم نظارت دقیق این تشکیلات بر شرکت های طراح وب از یک سو و از سوی دیگر، بازار متلاطم و اقتصاد ناپایدار کشور و تنزل اخلاق عمومی کسب و کار در ایران، عملا پایبندی به تعرفه های قانونی را مخدوش و متزلزل کرده است. بهتر است مشتری تلاش خود را معطوف به یافتن شرکتی معتبر دارای حسن شهرت کند تا بتواند مطمئن باشد اجحافی به او صورت نگیرد!

خیر. باید بدانید فارغ از اینکه در محیط کاری ممکن است یک متخصص مسلط به یک زبانی عموما دستمزدی گرانتر از همکار خود که به زبانی دیگر مسلط است تقاضا کند و خارج از ادعاهای شرکت طراح سایت که هر کس خودش روی هر زبانی مسلط است سعی میکند آن را بهتر جلوه دهد، واقعیت این است که زبان برنامه نویسی تفاوتی در خروجی کیفی کار ایجاد نمی کند! بلکه این دانش فنی و ابزارها و تکنیک ها و تسلط و خیرخواهی تیم اجرایی است که کیفیت و کارآمدی پروژه نهایی را معلوم میکند.

همانطور که در سوال قبلی گفتیم، پاسخ به این پرسش هم خیر است. کسانی هستند که وردپرس را با ۲۰۰ هزار تومان راه اندازی میکنند و کسانی دیگر هستند که با ۲۰ میلیون تومان. همین داستان درباره جوملا، php، لاراول و… هم صادق است. لذا خارج از ادعاهای شرکت طراح سایت که هر کس خودش روی هر سی ام اسی مسلط است سعی میکند آن را بهتر جلوه دهد، واقعیت این است که بسیار بیشتر از نوع سیستم مدیریت محتوا، این دانش فنی و ابزارها و تکنیک ها و تسلط و خیرخواهی تیم اجرایی است که کیفیت و کارآمدی پروژه نهایی را معلوم میکند.

خیر. اگر منظور طراحی اختصاصی تم گرافیکی سایت باشد که کارشناسان ما هم در دایان نت، با اینکه روی بستر وردپرس هستیم، اما از قالب های آماده استفاده نمی‌کنیم و برای مشتری طراحی تم اختصاصی مطابق با سلیقه خودشان و تخصص خودمان انجام میدهیم. لزوما همه وردپرس کارها با قالب های آماده کار نمی کنند!

بعنوان یک شرکت طراحی سایت در پاسخ به این سوال، توضیحاتی را عرض می‌کنیم:

  • هسته وردپرس و بسیاری پلاگین‌ها روی بستر آن، رایگان هستند و تا جایی که مشتری خودش با صرف وقت وردپرس را بگیرد و راه‌اندازی کند، هیچ هزینه‌ای بابت طراحی سایت به او تحمیل نخواهد شد. اما در همه جای دنیا، وقتی شما طراحی تم و راه‌اندازی وردپرس و ورود اطلاعات و تامین هاست و پشتیبانی همین وردپرس رایگان را، به یک شرکت طراح سایت می‌سپارید، اخذ هزینه صورت می‌گیرد.
  • ما را به لحاظ قیمت با که مقایسه می‌کنید؟ اگر منظورتان مقایسه با قیمت‌دهی آزادکاران و فریلنسرهاست، اصل مقایسه اشتباه است. شما قوام و کیفیت خروجی یک شرکت جاافتاده، با واحد مالی اداری و حقوقی و قراردادها و گرافیست‌های حرفه‌ای، اپراتورهای ورود اطلاعات، نیروی پشتیبان پاسخگو و معماری اطلاعات و … را با کیفیت خروجی یک نفر آزادکار مقایسه می‌کنید؟
  • شرکت دایان نت از معتبرترین شرکتهای طراحی سایت کشور است که در مقایسه با دیگر شرکت‌های معتبر طراح وب قیمت‌های دایان نت اصلا بالا نیست.
  • فرایند نیازسنجی که ما انجام می‌دهیم دیگر شرکت های طراح وب انجام نمی دهند. فرایند معماری اطلاعات همینطور، فرایند گردآوری محتوای مشتری همینطور. فرایند ورود کامل اطلاعات همینطور.
  • یکی از احتمالات هم این است که پرسشگر از آخرین باری که طراحی سایت کرده مدت زمان زیادی می گذرد و حواسشان به این مهم نیست که امروز چاپ ۱۰۰۰ عدد کارت ویزیت خوب حداقل ۲ میلیون تومان هزینه برمی‌دارد، یک فریلنسر آزاد کار هم سایت را لااقل از ۲ تا ۱۰ میلیون تومان اعلام هزینه میکند. البته هنوز هم هستند کسانی که با زیر ۵۰۰ هزار تومان طراحی سایت می‌کنند که البته پیداست چگونه سایتی به مشتری تحویل میدهند.

امروزه افزودن زبان دیگر به یک وبسایت، خصوصا وقتی با سامانه های اوپن سورس جهانی ساخته شده باشد که همه جزو اولین فیچرها چندزبانگی را پشتیبانی می کنند، کار چندان پیچیده و دشواری نیست. ترجمه محتوای سایت بر عهده خود مشتری است و شرکت طراح ممکن است قدری در راست به چپ کردن دیزاین به زحمت بیفتد. در دایان نت ما هر زبان بعدی را حدود ۲۵٪ مبلغ پروژه اضافه بها خواهیم گرفت. اما در شرکت های دیگر آنهایی که از سی ام اس ایرانی و توسعه یافته داخلی خود استفاده می کنند ممکن است منطق هزینه و تعرفه طراحی سایت چند زبانه با آنچه گفتیم متفاوت باشد. 

مزنه طراحی سایت از یک شرکت طراحی سایت به شرکت دیگر فرق میکند. اما کلا امروزه اگر سایت خوبی بخواهید باید از ۱۰ میلیون تومان به بالا هزینه کنید.

هاست / دامنه / پشتیبانی

هاست (Host) یا هاستینگ به فضایی گفته می‌شود که در آن اطلاعات و فایل‌های وب‌سایت شما بارگذاری می‌شود. میزان فضای هاست ارتباط مستقیم با میزان اطلاعاتی دارد که میخواهید بر روی سایت خود قرار دهید.

دامنه ( Domain ) همان آدرسی هست که شما با وارد کردن آن در مرورگرتان وارد یک سایت می شوید. بطور مثال آدرس سایت ما هست: www.dayannet.net

آدرس سایت درواقع همان چیزی است که توسط شما یا شرکتتان ثبت شده است و کاربران از طریق آن به سایت شما مراجعه می کنند. بعضی از افراد از قبل دامنه برای سایت خود خریداری کرده اند. اما اگر هنوز ایده ای برای نام سایت خود ندارید، می توانید از کارشناسان دایان نت کمک بخواهید.

این موضوع بستگی به خود شما دارد، درصورتی که عمده کاربران سایت شما در ایران هستند بهتر از سرور و هاست شما نیز در منطقه جغرافیایی نزدیک به خودتان یعنی ایران باشد. اگر مشتریان شما عمدتا در کشور دیگری هستند، می توانید هاست همان کشور را تهیه نمایید. این مورد در سرعت بارگزاری سایت برای کاربران آن کشور اهمیت بسیاری دارد.

شرکت طراحی سایت دایان نت با توجه به سابقه طولانی در طراحی سایت و سئو حرفه ای، با شرکت های خدمات هاست و دامنه آشناییت دارد، از این رو بهتر است چنانچه مشتریان، هاست و دامنه ای از قبل خرید نکرده اند، قبل از خرید از پشتیبانان فنی مشاوره جهت خرید از کدام شرکت و کدام نوع هاست بگیرند.

بله، هیچ راه حل قطعی برای از بین نرفتن اطلاعات وب سایت شما وجود ندارد، اما شرکت دایان نت با پشتیبان گیری هفتگی از سایت شما درصد از بین رفتن اطلاعاتتان را به حداقل می رساند.

بله، بنا به بسته انتخابی شما یا بصورت فیلم آموزشی ضبط شده برایتان ارسال می شود یا بصورت حضوری/ غیرحضوری/ آنلاین برای شما از طرف تیم پشتیبانی فنی آموزش داده می شود.

ووردپرس / برنامه نویسی / کارایی

سیستم وردپرس پادشاه سیستم‌های مدیریت محتوای جهان است و نسبت به سامانه‌های سایت‌ساز ایرانی صدها سر و گردن بالاتر و قویتر می باشد. زیرا در مقام مثال و در مقایسه با سیستم سایت‌ساز داخلی خود ما، که نسبت به سامانه های مشابه ایرانی دیگر شرکتها به مراتب قویتر بود، می‌توان چنین مقایسه کرد که :

  • اگر سایت ساز ما ۳۰۰ ماژول داشت، وردپرس ۲۸۰۰۰ پلاگین دارد.
  • اگر 7-8 نفر از پرسنل ما روی برنامه‌نویسی و توسعه سیستم ما کار می کنند، وردپرس حاصل مشارکت ۲۱۰۰۰ برنامه‌نویس از سراسر دنیاست.
  • و اگر طی ده سال، نهایتا هزار وب سایت، با سایت‌ساز داخلی ما راه‌اندازی شود درهمین زمان، وردپرس موفق شده ۳۵٪ از کل وب سایت‌های دنیا را قبضه کند!
  • مانند صنعت خودروسازی یا هواپیماسازی یا دیگر صنایع ما، که متاسفانه مصنوعات داخلی و ایرانی، هیچ مزیت رقابتی و کیفی، نسبت به نمونه خارجی خود ندارند! در صنعت نرم‌افزار هم همینطور است و هرگز دانش مهندسی نرم‌افزار ایرانی یک تیم توسعه‌دهنده گوشه یک شرکت در کنج ایران، به گرد پای تحلیل و زیرساخت‌ها و استانداردهای نرم‌افزارهای بین‌المللی نخواهد رسید.
  • فقط برای درک موضوع کافی است بدانیم گوگل، سالی ۸۰ بار، الگوریتم‌های سرچ خود را تغییر می‌دهد و بهینه می‌کند! کدام شرکت ایرانی، استطاعت آن را دارد که سالی ۸۰ بار، سورس کدهای خود را مطابق با آخرین تغییرات گوگل بروزرسانی کند؟! این در حالی است که اکوسیستم گسترده وردپرس با مشارکت جهانی این کار را انجام می‌دهد.

اما اینکه درباره وردپرس از بعضی متخصصین یا دیگر شرکت‌های طراح وب، بد شنیده باشید، معلول آن است که :

  • یا شرکت و متخصص مذکور به این علت که سی‌ام‌اس خودنوشته ساخته و پرداخته ذهن خود را توسعه داده، لاجرم بایست پشت سر معتبرترین سامانه جهانی سخن بگوید که مشتری را بفریبد.
  • و یا واقعا با وردپرس تجربه خوبی نداشته زیرا در وردپرس عمقی نکرده، آن را بی‌مطالعه عمیق و بی‌رعایت استانداردهای آن بکار گرفته، از پلاگین های نال شده استفاده کرده و تعهدی صرف دریافت بروزرسانی‌های مداوم سورس وردپرس و پلاگین‌ها نکرده و لاجرم در چنین فضای معیوبی، برای وردپرس غیراصولی او مشکلاتی هم پیش آمده که به وردپرس ظنین و بدگمان شده است.

ما در دایان نت از وردپرس به روشی متفاوت بهره می‌گیریم. البته وردپرس ما همان وردپرس جهانی است، اما اینکه کدام شرکت طراح سایت، از بین ۲۸۰۰۰ پلاگین، از کدام ۴۰-۵۰ پلاگین برای راه‌اندازی وب سایت مشتری استفاده کند، از یک شرکت طراح وب سایت به شرکت بعدی فرق می‌کند. آنچه ما در دایان نت انجام می دهیم، کاملا مطابق با استانداردها و معیارهای جهانی و البته کاملا مغایر و متفاوت با روشی است که متاسفانه در ایران معمول و مرسوم است!

هم بله و هم خیر! در واقع باید از خود بپرسیم حرف از کدام وردپرس است؟! اگر منظور از وردپرس، روشی است که بسیاری تیم‌ها یا فریلنسرها یا شرکت‌ها به نیت آسانی کار خود و عدم متحمل شدن زحمت، به نیت رایگان چیزی را گرفتن و سریع و غیراصولی برای مردم بی‌نوا سایت راه‌اندازی کردن سراغ آن می‌روند، بله. چنین وردپرسی که از پلاگین‌‌های نال شده پر است و روی سرورهای غیر اختصاصی برای کانفیگ وردپرس راه‌اندازی شده و هسته و پلاگین‌ها بعد از تحویل سایت به مشتری به طور منظم آپدیت سورس را دریافت نمی‌کنند، البته که ناایمن، کند و ضعیف است!!

اما در مورد وردپرس به روش دایان نت، که تمامی پلاگین‌ها خریداری شود، تم از صفر اختصاصی مشتری طراحی شود و روی بهترین دیتاسنترهای با کانفیگ‌هایی که کاملا متناسب برای بالاترین بهره‌وری وردپرس است، راه‌اندازی شود، شما هم مثل دیگر جهانیان، وردپرس را ایمن‌ترین، سریع‌ترین، خوش‌دست‌ترین و قوی‌ترین سیستم مدیریت محتوای دنیا خواهید یافت. 

می دانیم که از دیگر شرکت ها درباره وردپرس چه شنیده اید :

  • می گویند چون وردپرس متن باز است و سورس آن به آزادی در اختیار همه هکرهاست لذا می دانند داخل آن چه خبر است و راحت هک می شود در حالیکه سی ام اس داخلی ما چون سورسش در اختیار هیچ کسی غیر ما نیست پس ایمن تر و مطمئن تر است!!
    • این مغلطه بزرگ مانند آن است که ادعا کنیم یک فضای بزرگ چند صد متر مربعی با دیوارهای شیشه ای و نورافکن های متعدد که مثل روز آن را روشن کرده اند و چشم های ۲۱۰۰۰ توسعه دهنده که داخل آن را دائما نگاه میکنند پر از سوسک و حشره و آلودگی است نسبت به یک زیرزمین در بسته تاریک و نمور که سال هاست در آن باز نشده است!!
    • علت زوم هکر ها روی وردپرس همین است که موفق شده ۳۵٪ وب سایت های دنیا را بگیرد و هکرها انگیزه ای ندارند که عمر خود را صرف بررسی سامانه های سایت سازی داخلی بکنند که نهایتا ۱۰۰۰ وب سایت با آنها راه اندازی شده است!!
    • اما از سوی دیگر به علت همین تلاش های دائمی هکر ها، تمامی باگ ها و خطاهای وردپرس متن باز شفاف سالهاست گرفته شده و توسط اکوسیستم بزرگ آن هر لحظه پچ جدیدی برای باگ به تازگی کشف شده ارائه می شود که به شرط دریافت آپدیت ها (همان اصل بسیار مهمی که میان وردپرس کاران ایران مفقود است) بسیار ایمن تر از سامانه های داخلی خواهد بود که پر از راه نفوذ و شعف های امنیتی پچ نشده هستند.
  • می گویند وردپرس در تعداد بالای اقلام محتوایی و بازدیدهای زیاد کم می آورد!
    • این هم مغلطه ای بزرگ است. ما در دیان نت با قاطعیت این ادعا را رد می‌کنیم. زیرا قطعا خودروهای خارجی هم در سرعت و هم مصرف سوخت بهینه تر از خودروهای ساخت ایران هستند!
    • معتبرترین و پربازدیدترین سایت های خبری و اطلاع رسانی و دولتی و فروشگاهی دنیا روی این اکوسیستم است. آخر چطور ممکن سهم وردپرس نسبت به دیگر سامانه های جهانی بسیار بالاتر باشد اما وقتی بازدید بالا رفت یا دیتا زیاد شد کم بیاورد؟!
    • بله البته آن وردپرس ایران که درست تنظیم نمی شود و کانفیگ اصولی ندارد و پلاگین های نال شده پر از درب پشتی و راه نفوذ روی آن نصب شده آن هم با راه اندازی روی سرورهای غیر بهینه و دیتاسنترهای داخلی ایران که اختیار اینترنت خود را هم ندارند، کند و ناکارآمد می شود!

 

اولا در کمال خجالت، دروغ می‌گویند و برنامه‌نویسی از صفر برای شما نمی‌کنند و ثانیا ولو این کار را انجام بدهند هم، کاملا اشتباه و محض خطاست.

زیرا در عالم نرم‌افزار هرگاه سیستمی از صفر برنامه‌نویسی اختصاصی شود، علاوه بر تلف شدن زمان و هزینه سنگین، شما اولین استفاده کننده آن خواهید بود که قطعا شاهد باگ های بسیار و مشکلات فراوان و پیش‌بینی‌های انجام نشده و ضعف امنیت و نپختگی رابط کاربری و … خواهید بود.

در مورد وب سایت های اطلاع‌رسانی یا حتی فروشگاه‌اینترنتی، مگر سایت شما چه کارکرد خاص چنان متفاوتی با دیگر سیستم‌های مدیریت محتوا دارد که لازم باشد پروژه شما از صفر و مختص شما کد زده شود؟! بله! تنها چیزی که واقعا باید اختصاصی مشتری کار کرد گرافیک سایت و هویت بصری و قالب طراحی و تم دیزاین است که طبیعتا از یک مشتری به مشتری دیگر باید فرق می‌کند و باید یونیک باشد و طبیعی است که کاملا مطابق با میل مشتری و طیف مخاطبین او و زمینه موضوعی سایت او کار شود که ما هم در دیان نت، قالب گرافیکی سایت را کاملا سفارشی مشتری و از صفر طراحی می‌کنیم.

اما مگر در سایت شما، مکانیزم افزودن منو به منوهای سایت، درج خبر، موتور جستجوی داخلی سایت، فرم ساز الکترونیک، مکانیزم بررسی کامنت ها و … چه تفاوتی با چنین کارکردهایی در دیگر سایت های اطلاع‌رسانی دارد و یا افزودن کالا، طبقه‌بندی و دسته‌بندی چندسطحی محصولات، مقایسه مشخصات فنی کالا به کالا، افزودن به سبد خرید، مراحل پرداخت و ….چه تفاوتی با چنین امکاناتی در دیگر سایت های فروشگاهی دارد که لازم باشد برای شما برنامه‌نویسی از صفر صورت پذیرد؟!

تنها زمانی توجیه دارد پروژه‌ای برنامه‌نویسی اختصاصی از صفر شود که نیاز شما، هیچ گونه مطابقتی با نیاز دیگران در آن زمینه نداشته باشد و مطمئن باشید هیچ شرکت نرم‌افزاری قبلا چنین سامانه‌ای را برای پوشش نیاز عموم مشتریان، یکبار برای هزار مشتری، هزینه سرشکن شده، باگ گرفته شده، تنوع نیازهای پیاده شده، انجام نداده باشد. مثلا وقتی شما بخواهید سایتی ایده محور یا استارت آپی پیاده کنید که قبلا دنیا شاهد چنین سایتی نبوده است.

جالب است که این قواعد را خود شرکت‌های طراح مدعی برنامه نویسی خاص منظوره بهتر می‌دانند و همان‌ها که با سوء استفاده از اطلاعات کم عموم مردم، برنامه نویسی از صفر را یک مزیت سفارشی جلوه می‌دهند، در عمل هرگز برای هر مشتری همه چیز را از صفر نمی‌نویسند زیرا اصلا صرفه ندارد و نشدنی است. بلکه یکبار سیستم سایت ساز یا نرم افزار مدیریت محتوای خود را در شرکت خود برنامه‌نویسی کرده‌اند و صرفا برای هر پروژه طراحی سایت تم عوض می‌کنند وگرنه هر پروژه طراحی وب شان باید بیش از یکسال زمان ببرد!

در واقع اینگونه شرکت‌ها به جای اینکه به اشتباه فاحش خود در برنامه‌نویسی سیستم مدیریت محتوا با ذهن معیوب مهندسی و معماری نرم‌افزار ضعیف ایرانی اعتراف کنند و راستش را بگویند که چرخ را از نو اختراع کرده‌اند آنهم چرخی که یکهزارم ظرایف سیستم‌های مدیریت محتوای رایگان معادل بین‌المللی خود را ندارد، متوسل به چنین فریب‌هایی می‌شوند تا مشتری را از رفتن به سمت اوپن سورس‌‌های معتبر و معروف جهانی بازدارند.

شرکت طراحی سایت